Mijn houding:
Bij spontane foto's ben ik de toeschouwer waardoor ik het model zichzelf laat zijn en wacht dan geduldig en alert af op het juiste moment.
Bij geposeerde foto's ben ik de uitdager waardoor het model in zijn spontaniteit komt en zo meer zichzelf is. Blijf tijdens het fotograferen alert op veranderingen van de situatie waardoor in een geposeerde foto meer eigenheid komt.

Mijn specialisme:
Doordat ik mezelf ben, kan het model ook zichzelf zijn. Portretfoto's maak ik samen met het model, een karakterportret ontstaat uit het samenspel.
Bij spontane foto's kan ik mezelf goed onzichtbaar maken. Dit in mijn volle aanwezigheid om aan te voelen wat de goede positie is om de foto's hun specificiteit te geven.
Bij geposeerde foto's heb ik een goede balans tussen alle ruimte geven aan het model met een subtiele sturing waarin het model zich veilig voelt.

Mijn doel:
Een foto waarin de ziel zich openbaart. Dit is een portret zonder masker waarbij het model reageert vanuit zijn gevoel en niet vanuit zijn hoofd. Bij een reportage foto is dat een situatie die niet geënsceneerd is en waarin het "toeval" wordt uitgenodigd. Met mijn fotografie wil ik een verhaal vertellen die de werkelijkheid eer aandoet.